Disclaimer

 

Welkom bij Naimi Gold! Deze website dient uitsluitend ter informatie. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden op deze site.

Hoewel we de grootst mogelijke zorg besteden aan de samenstelling van deze website, kunnen er incidenteel fouten of onjuistheden voorkomen. We doen ons best om deze te corrigeren zodra we er kennis van nemen, maar hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Alle genoemde data op deze website zijn onder voorbehoud.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Naimi Gold materiaal van deze website over te nemen of te verveelvoudigen. We streven ernaar om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen en zullen indien nodig juridische stappen ondernemen tegen inbreuk op ons auteursrecht.

Aanvullingen:

  1. Geen beleggingsadvies: Naimi Gold verstrekt geen beleggingsadvies op deze website. Alle informatie is puur informatief en moet niet worden opgevat als een aanbeveling om te investeren in goud of andere activa. Bezoekers worden aangemoedigd om professioneel advies in te winnen alvorens financiële beslissingen te nemen.

  2. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. Naimi Gold heeft geen controle over de inhoud van die websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van externe links.

  3. Gebruik op eigen risico: Het gebruik van deze website is volledig op eigen risico van de bezoeker. Naimi Gold is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.

  4. Wijzigingen voorbehouden: Naimi Gold behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. We streven ernaar om de informatie actueel te houden, maar kunnen niet garanderen dat alle inhoud te allen tijde up-to-date is.

  5. Intellectueel eigendom: Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van deze website behoren toe aan Naimi Gold. Niets op deze website mag worden gebruikt, gereproduceerd of verspreid zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Naimi Gold.

  6. Geen garanties: Naimi Gold biedt geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of volledigheid van de informatie op deze website. Het gebruik van deze website is op eigen verantwoordelijkheid.

We hopen dat u geniet van uw bezoek aan onze website en dat de verstrekte informatie u van dienst is. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de daarvoor aangewezen kanalen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Naimi Gold