Naimi Gold FAQ

Welkom bij de Naimi Gold FAQ-pagina. Of je nu klant bent of interesse hebt, deze sectie biedt snelle toegang tot antwoorden. Ons doel is duidelijkheid en service, daarom hebben we veelgestelde vragen verzameld. Bereik ons op werkdagen 9:00-18:00 via telefoon en 9:00-22:00 via e-mail. 

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat ik deze heb geplaatst?

Je hebt de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in je bestelling zolang deze nog niet is verwerkt. Dit geldt voor aanvullingen of aanpassingen van factuur- en verzendadressen. Neem eenvoudigweg contact met ons op en vermeld je bestelnummer bij het aanvragen van wijzigingen.


Let erop dat het niet toegestaan is om het bestelbedrag te verminderen of het aantal producten te verminderen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestellingen van edele metalen. Binnen een periode van 14 dagen is het mogelijk om accessoires en verpakkingsmaterialen te annuleren.


Voor bestellingen met edele metalen geldt dat deze bindend zijn. Het plaatsen van zo'n bestelling houdt een betalingsverplichting in voor jou en een leveringsplicht voor ons. Meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp kun je vinden in onze algemene voorwaarden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verwerkt en verzonden?

We streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verwerken en te verzenden. Houd er rekening mee dat de exacte verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de drukte.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer en instructies om de status van je bestelling te volgen via de verzenddienst.

Welke betalingsmethoden accepteert Naimi Gold?

Naimi Gold accepteert doorgaans bankoverschrijvingen, bancontact, iDeal en SEPA voor betalingen. Bij het afrekenen op onze website zie je een lijst van beschikbare betalingsmethoden.

Hoe wordt de prijs van goud bepaald bij Naimi Gold?

De prijs van goud wordt beïnvloed door factoren zoals marktvraag, aanbod en economische omstandigheden. We baseren onze prijzen op actuele marktgegevens. Je kunt de actuele goudprijs vinden op onze website of door te bellen naar

+31 (085) 006 90 93.

Mijn betaling is mislukt. Wat moet ik nu doen?

Het spijt ons te horen dat je betaling niet is gelukt. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, maar we zijn hier om te helpen. Hier zijn een paar stappen die je kunt nemen:

  1. Controleer Je Gegevens: Controleer of de ingevoerde betaalgegevens correct zijn ingevoerd. Een klein typefoutje kan soms tot een mislukte betaling leiden.
  2. Controleer Je Saldo: Zorg ervoor dat je voldoende saldo op je rekening hebt om de betaling te dekken.
  3. Andere Betaalmethode: Als je betaling via bijvoorbeeld iDeal is mislukt, overweeg dan om een andere betaalmethode te proberen, zoals een bankoverschrijving.
  4. Neem Contact Met Ons Op: Als de problemen aanhouden en je niet kunt achterhalen waarom de betaling mislukt is, neem dan gerust contact met ons op via
    +31 (085) 006 90 93 of info@naimigold.com. Ons team staat klaar om je te assisteren en het probleem op te lossen.
  5. Herhaal De Betaling Niet Direct: Wacht even voordat je een nieuwe poging doet om de betaling uit te voeren. Soms kan het systeem wat tijd nodig hebben om de vorige transactie te verwerken.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt. We zijn vastberaden om je te helpen bij het afronden van je aankoop. Bedankt voor je geduld en begrip.

Waarom kunnen baren met dezelfde grammages variëren in prijs?

Bij Naimi Gold werken we samen met diverse goudleveranciers, elk met hun eigen kostenschema's en prijsstellingen. Deze variëteit aan leveranciers en kostenstructuren kan leiden tot verschillen in prijzen, zelfs voor baren met dezelfde grammages. Elk van deze leveranciers hanteert unieke kwaliteitsnormen, productieprocessen en materialen, wat invloed heeft op de uiteindelijke prijs van het product. We streven ernaar om een divers aanbod te bieden en de beste prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen voor onze klanten.

Biedt Naimi Gold verzekerde verzending voor gekochte producten?

Ja, Naimi Gold biedt verzekerde verzending om de veiligheid van je aankoop te waarborgen. Dit betekent dat je bestelling tijdens het verzendproces volledig verzekerd is tegen verlies of schade.

Kan ik fysiek naar de locatie van Naimi Gold komen?

Zeker, je kunt bestellingen op afspraak afhalen op onze locatie. Houd er rekening mee dat alle bestellingen nog steeds via onze website moeten worden geplaatst. Voor afhaalafspraken en verdere details, bel ons op +31 (085) 006 90 93.

Wat voor soort goudproducten bieden jullie aan?

We bieden een verscheidenheid aan goudproducten aan, waaronder goudbaren, gouden munten en andere goud gerelateerde producten. Bezoek onze website of neem contact met ons op via +31 (085) 006 90 93 voor specifieke informatie over ons assortiment.

Wat is de huidige prijs van goud bij Naimi Gold?

De prijs van goud varieert voortdurend en wordt beïnvloed door verschillende factoren. Je kunt de meest actuele prijs van goud vinden op onze website of door te bellen naar +31 (085) 006 90 93.

Wat is het verschil tussen karaat en zuiverheid bij goud van Naimi Gold?

Bij Naimi Gold verwijst "karaat" naar de aanduiding van de puurheid van goud in een legering. Het geeft aan hoeveel zuiver goud aanwezig is in de mix. "Zuiverheid" daarentegen verwijst naar het percentage goud in een sieraad of een product. Bijvoorbeeld, 24-karaats goud is puur goud (100% zuiverheid), terwijl een lager karaatgehalte aangeeft dat het goud is gemengd met andere metalen. Voor meer details, neem contact met ons op via +31 (085) 006 90 93.

Hoe kan ik de echtheid van het goud van Naimi Gold verifiëren?

Bij Naimi Gold werken we uitsluitend met erkende leveranciers en elk van onze goudstaven is voorzien van een uniek serienummer. Dit serienummer dient als een identificatie voor elke individuele baar en versterkt de authenticiteit van ons goud. Als je vragen hebt over de echtheid van je aankoop, kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (085) 006 90 93. We staan klaar om je te helpen en verdere verificatie-instructies te verstrekken.

Zijn er specifieke tekens of kenmerken op de producten waarmee ik de echtheid kan controleren?

Ja, onze producten zijn voorzien van specifieke kenmerken, zoals keurmerken en serienummers, die helpen bij het controleren van de echtheid. Neem contact met ons op via +31 (085) 006 90 93 voor meer informatie over de exacte kenmerken van onze producten en hoe je deze kunt gebruiken om de echtheid te controleren.

Hoe kan ik contact opnemen met Naimi Gold?

U kunt Naimi Gold bereiken via het telefoonnummer +31 (085) 006 90 93 of door de contactinformatie op de website te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van investeren in fysiek goud bij Naimi Gold?

Goud kan dienen als een waardevolle diversificatie van uw investeringsportefeuille. Neem contact op met Naimi Gold via +31 (085) 006 90 93 voor meer inzichten.

Hoe kan ik een account aanmaken bij Naimi Gold?

Het aanmaken van een account bij Naimi Gold is eenvoudig. Ga naar onze website en klik op het "Account" knopje rechtsboven. Hier vind je de "Registreren" optie. Vul de vereiste informatie in, zoals je naam, e-mailadres en een wachtwoord naar keuze.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, geen zorgen! Op de inlogpagina kun je de optie "Wachtwoord vergeten?" vinden. Klik hierop en volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Wat is de leeftijdsvereiste om een account aan te maken bij Naimi Gold?

Er is geen specifieke leeftijdsvereiste om een account aan te maken bij Naimi Gold. We verwelkomen gebruikers van alle leeftijden om zich te registreren en van onze diensten gebruik te maken.

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.